Over ons

Bij The Green Elephant werkt een team van ontwerpers en makers die mooie en duurzame dingen willen maken.  We hebben een eigen team en soms haken er mensen aan in een soort co-creatie. 

Het zijn stuk voor stuk mensen die iets goeds voor de wereld willen maken. Producten en oplossingen waar je gelukkig van wordt en waar wij een glimmende neus van krijgen.

We nemen ook producten op die moeite hebben om de weg naar de markt te vinden. Bijvoorbeeld van een uitvinder of een start-up, zodat ook zij een goede boterham kunnen verdienen.

De oplossingen die wij opnemen van bijvoorbeeld start-ups nemen wij op voorraad zodat je in principe het product kan aanschaffen als je dat wilt. Tegenwoordig is het voorradig hebben van materiaal niet vanzelfsprekend, maar het werkt wel zo fijn.

The Green Elephant is niet zo maar uit het niets ontstaan. Het is voortgekomen uit Het Stille Verzet. Bij Het Stille Verzet kwam steeds vaker de vraag of er ook grondstoffen of gewoon een sheet PEtFelt gekocht konden worden. Omdat we bij Het Stille Verzet graag projectmatig werken, speciaal op de klant toegespitst, hebben we besloten voor de ‘standaardproducten’ een aparte site te ontwikkelen. Naast de grondstoffen en halffabrikaten worden ook producten aangeboden die speciaal voor The Green Elephant ontworpen zijn door ons team. 

Heb je hier vragen over dan kan je ons een email sturen of gewoon bellen op onderstaand nummer. 

Menu