Co-creatie

The Green Elephant doen wij niet alleen. Wij werken samen met ontwerpers, makers, doeners, leveranciers en pioniers. Deze co-creatie die wij voor ons zien is met goede ontwerpen, eerlijke materialen en een goede prijs zaken te veranderen wat o zo noodzakelijk is. De creativiteit van de ontwerper, de materiaalkennis van onze makers en een uitgebreid machinepark is het recept voor prachtige oplossingen.

Wij zorgen voor het platform en de klanten zodat iedereen een gezonde boterham kan verdienen.

Ben je een ontwerper, materiaalgoeroe of leverancier en je hebt een tof ontwerp of product?  Laat het ons zien. Is je ontwerp nog in een begin stadium dan helpen we je graag om dit naar de markt te brengen. Dan gaan we eerst in gesprek en inventariseren alle onderdelen van het product. Daarna gaan we calculeren en rekenen om te zien of het te verkopen is. 

Als alle seinen op groen staan dan maken we een afspraak over een commissie een dat leggen we vast op papier. Zo weten we zeker dat de transparant en duidelijk zaken kunnen doen.

Wanneer dit allemaal klopt dan gaan we prototypen en aanpassen totdat het helemaal is wat het moet zijn. Daarna maken wij een stappenplan, productsheet en fotografie en lanceren wij het product en maken daar wat gepaste herrie omheen.

Dus stuur een email naar jointhetribe@the-green-elephant.com of bel ons en vraag naar Jeroen

Menu